Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Naast Masovic heeft ook deze speler zijn medische testen afgelegd bij Club Brugge’

'Naast Masovic heeft ook deze speler zijn medische testen afgelegd bij Club Brugge'

Vorig jaar was het samenhouden van de kampioenenploeg de grootste doelstelling bij Club Brugge, waardoor het een relatief rustige zomermercato werd. Dat belooft straks wel even anders te zijn. Zowel langs in- als uitgaande zijde mag er heel wat beweging verwacht worden. 

Afgelopen weekend kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Erhan Masovic, de centrale verdediger van FK Cukaricki, een deel van zijn medische testen zou afgelegd hebben in Jan Breydel.

Volgens HLN mikt Club naast de 18-jarige Serviër ook op Ivan Sunjic, de defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb. De 20-jarige Kroaat speelde in augustus nog mee in de Europa League voorrondes tegen KRC Genk. Naar verluidt legde de éénmalige belofteninternational eveneens zijn medische testen af.

Komt Sunjic sowieso naar Olympia?

Het moge duidelijk zijn dat Blauw-Zwart zich nu al zo goed mogelijk wil voorbereiden op de komende transferperiode, hetgeen ook verklaart waarom Vincent Mannaert afgelopen weekend afwezig was in het Constant Vanden Stockstadion.

Tot slot nog een kanttekening. Bij de meeste ploegen brengt het afleggen van medische testen een transfer met zich mee, maar bij Club ligt dat de laatste jaren toch enigszins anders. Zo leek Sead Haksabanovic in de wintermercato op weg naar de landskampioen, maar ketste zijn overgang in extremis toch nog af. Carlos Strandberg en Ethan Horvath kwamen dan weer wel. Ook nu bewandelt Club verschillende pistes, opdat er straks keuze is uit verschillende spelers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws