Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH over nieuwe blessure Refaelov: “Hij zit in de put”

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Neen, Lior Refaelov beleefde nog niet veel plezier aan de huidige voetbaljaargang in eerste klasse. Onze aanvallende middenvelder bracht het overgrote deel van het seizoen door in de ziekenboeg en afgelopen woensdag viel hij nog maar eens geblesseerd uit.

Rafa zou normaal gezien aan de aftrap verschijnen tegen KV Oostende, maar tijdens de opwarming liep hij opnieuw een blessure op. “Een adductorenletsel”, luidde het deze keer. Pech voor Refaelov, die wellicht opnieuw zo’n twee weken out is. Hij hoopt dit seizoen nog in actie te komen, en Michel Preud’homme hoopt alvast mee.

“Refaelov zit in de put. Hij was echt aan het terugkomen”, vertelde Preud’homme op zijn wekelijkse persbabbel. “Hij was helemaal klaar voor de wedstrijd tegen Oostende. Zijn beweging, levendigheid en snelheid van uitvoering waren helemaal op niveau”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Genezen

“Refaelov stelt zich ook vragen, want de intensiteit op training was niet hoog. Hij liep bovendien een blessure op tijdens een oefening op passing. Het enige wat nu rest, is het laten genezen en hopen dat hij ons dit seizoen nog van dienst kan zijn”, besloot Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws