Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH: “Of we nog kampioen kunnen worden?”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge is met 1 op 6 tegen AA Gent en Sporting Charleroi teleurstellend aan de Play-Offs begonnen. Er zat twee keer meer in voor Blauw-Zwart, maar het verlengen van de titel lijkt plots ver weg. Toch is het door het scoreloos gelijkspel in Anderlecht – Gent zeker nog niet helemaal over & out.

Michel Preud’homme beseft dat het een moeilijk verhaal wordt om afscheid te nemen met een tweede opeenvolgende kampioenschap. “Of we nog kampioen kunnen worden? Als we spelen zoals tijdens de eerste helft niet, maar we hopen enkele spelers te recupereren waardoor we ons niveau kunnen opkrikken. Nu volgen er twee moeilijke uitmatchen (Zulte Waregem en Anderlecht, nvdr). We zullen zien of we er klaar voor zijn.”

Preud’homme probeert zijn troepen alvast opnieuw op scherp te zetten voor het vervolg van de Play-Offs. “Misschien is dit niveau voor sommige spelers momenteel te hoog gegrepen. Maar we weten ook dat we vooraan heel veel spelers missen die voor een oplossing kunnen zorgen. Als je de strijd mentaal niet aankunt, dan moet je niet bij Club spelen. Zo simpel is het. Je moet altijd de strijd aangaan”, klinkt het tegenover Sporza.

Tegen Charleroi was de eerste helft ondermaats, maar de Brugse coach begrijpt zelf ook niet waarom zijn ploeg opnieuw te slap aan de match begon. “Is dat druk? Ongeduldigheid? Ik weet het niet. We hebben het maximum gedaan, maar dat volstond blijkbaar niet. Nochtans hadden we zowel vandaag als vorige week meer verdiend. We zullen er alleszins alles aan blijven doen”, besluit onze coach op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws