Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH legt uit waarom Van Rhijn er niet bij is tegen Zulte Waregem

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

Club Brugge staat op paasmaandag voor een belangrijke verplaatsing naar Zulte Waregem. Opvallend: géén Ricardo van Rhijn bij Blauw-Zwart. De Nederlander zit op de tribune aan de Gaverbeek. En dat is niet omdat onze rechtsachter geblesseerd is.

“Zulte is een ploeg die goed voetbal brengt, ze staan niet zomaar in Play-Off 1”, vertelt Michel Preud’homme voor de camera’s van PlaySports. “En ze hebben de beker gewonnen. Dat wil toch iets zeggen.”

Door de 0-1 overwinning van Anderlecht bij KV Oostende is een driepunter de enige optie. “Iedereen weet dat we er alles aan moeten doen om deze wedstrijd te winnen. Izquierdo is inderdaad terug, dat is belangrijk. Maar we weten niet of hij het 90 minuten kan volhouden en op welk niveau hij zal spelen. Hetzelfde verhaal bij Limbombe.”

Preud’homme kiest op de rechtsachter voor Vormer, die in de met 5-0 gewonnen thuismatch tegen Zulte twee keer scoorde vanop die positie. “Ruud op de rechtsachter is altijd een mogelijkheid. Ik heb op dit moment nog geen perfecte oplossing gekregen van mijn rechtsback. Als we Claudemir en Vanaken in het middenveld hebben, kan Vormer heel veel brengen op die positie. Vooral in offensief opzicht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws