Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“MPH geeft het op: Club niet professioneel, de staf te dom”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is met een valse noot aan de Play-Offs begonnen. Blauw-Zwart kreeg de beste kansen in de Ghelamco Arena, maar zowel Bjorn Engels als Lex Immers lieten het na om die af te maken. De achterstand op Anderlecht – dat met de hakken over de sloot won bij Zulte Waregem – bedraagt nu 4 punten.

Hugo Camps, de vaste columnist van HLN, vreest dat Michel Preud’homme de handdoek al geworpen heeft. “Club is een stille puinhoop aan het worden. Leiderschap is zoek. Preud’homme weet dat en heeft zich, diep inside, al teruggetrokken in chique eenzaamheid. Hij speelt zijn rol van strateeg en aanhitser nog, maar zijn hart is weg.”

Volgens Camps bestaat er geen twijfel over dat MPH straks de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. “Club is gewoon niet professioneel genoeg voor deze perfectionist. Van de slapende bestuurscultuur deugt weinig en zijn staf is te dom voor buitenkant voet. Mister Uplace Bart Verhaeghe is zo’n navelbombardon dat hij niet eens weet wie Karl Lagerfeld is. De grimassen van Michel zijn al evenveel camouflage als pijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws