Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH bijt van zich af: “Ik weet wie in de Reviewcommissie zit”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge beleefde afgelopen weekend een frustrerende avond tegen Sporting Charleroi. Enerzijds was er het puntenverlies, anderzijds werden Michel Preud’homme en kinesist Jan Van Damme op het matje geroepen vanwege hun gedrag.

Volgende week dinsdag moet Preud’homme voor het Bondsparket verschijnen als gevolg van zijn uitbarsting na de discutabele strafschop tegen de Carolo’s. Daardoor moet hij in de belangrijke uitmatch tegen Anderlecht mogelijk vanop de tribune toekijken. “Ik vraag consequentie”, foetert de Brugse coach. “Bij ons wordt het nu uitvergroot, terwijl anderen er in het verleden wel mee wegkwamen. Elke trainer heeft zijn eigen manier om zich af te reageren. Ik gooide mijn boekje op de grond, anderen praten tegen de vierde scheidsrechter.”

“Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan tegen Charleroi. Ik ben niet uitgesloten en vind niet dat ik een grens heb overschreden. Willen ze winnaars in België? Trainers die resultaten halen? Of willen ze een ideale schoonzoon? Ik weet wie in de Reviewcommissie zit. Het zijn trainers en ex-voetballers. Die deden dat uiteraard ook, maar als je verandert van functie, verander je ook van mening. Maar ik ga mijn verdediging niet via de pers doen, maar dinsdag in Brussel”, besluit MPH tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws