Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moet Club Brugge Fran Brodic een kans geven? Aad de Mos is duidelijk

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic scoort dit seizoen aan de lopende band bij de beloften van Club Brugge. De Kroaat pikt zowat iedere week zijn goals mee, maar kreeg tot dusver nog geen kans bij het eerste elftal. Volgens analist Aad de Mos heeft dat zo zijn redenen.

“Ik denk niet dat Michel Preud’homme en Philippe Clement dom zijn. Die weten ook wel wat de kwaliteiten van Fran Brodic zijn, dat zien ze namelijk op training. Het is nu niet het moment om met die jongen voor de dag te komen. Dat moet je doen in de voorbereiding op een nieuw seizoen”, zegt De Mos in een gesprek met HLN.

“Als je Brodic nu laat starten bij de eerste ploeg, dan moet je daarvoor een titularis opofferen. Stel de belofte doet het niet, dan ben je meteen twee spelers kwijt, Brodic en jouw basisspeler. Club heeft tegen Oostende laten zien dat het nog ambitie heeft en dat het met dit team die lijn kan doortrekken richting Zulte Waregem aanstaande maandag.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws