Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud’homme haalt uit naar Gent-spelers én wedstrijdleiding

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is met een valse noot aan de Play-Offs begonnen. Blauw-Zwart vergat zijn kansen af te maken en ging met 2-1 onderuit in de Ghelamco Arena. Michel Preud’homme was achteraf dan ook een teleurgestelde trainer.

“We hadden alles in handen om de match te winnen”, opent de Brugse coach. “Ons plan met Wesley werkte en we komen dan ook 0-1 voor. Toen hij uitviel, moesten we naar een plan B overschakelen en acteerden we te zwak in verdedigend opzicht. De fysieke strijd van Gent betaalden ze cash met de uitsluiting van Troost-Ekong. We kregen genoeg kansen om minimum gelijk te spelen, maar eigenlijk moesten we die match gewoon winnen.”

Voorts was Preud’homme – net zoals Hein Vanhaezebrouck overigens – niet te spreken over de leiding van scheidsrechter Bart Vertenten. Zo zag de Luikenaar Wesley en Vossen uitvallen door de hevige strijd tussen de lijnen. “Als dit allemaal toegelaten is, wat kan ik dan zeggen? Jelle en Wesley hebben geen spierblessures hé. Dit is puur door de duels. Wesley zijn scheenbeen ligt helemaal open en Jelle werd naar het ziekenhuis afgevoerd met immense pijn aan de rug. Maar blijkbaar mag dat allemaal. Er werd zelfs geen fout gefloten voor beide zaken…”

“Onze spelers zijn nu wel gekwetst en daar moeten we onze lessen uit trekken”, gaat MPH verder. Toch wil hij van geen opgeven weten. “We misten vandaag ook veel spelers en toch hebben we veel kansen gecreëerd. Engels en Immers hadden gewoon moeten scoren en dan win je deze match. Anderzijds zijn er nog 9 matchen en dus veel punten die voor het grijpen liggen”, besluit Preud’homme voor de camera’s van PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws