Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze ‘kampioenenbelofte’ maakt Lex Immers zich nu al immens populair bij Club-fans

Lex Immers (Club Brugge - Charleroi)

Lex Immers streek in januari pas in Jan Breydel neer, maar het is nu al duidelijk dat de 30-jarige Nederlander de juiste ingesteldheid heeft om uit te groeien tot een echt Club-icoon. Dat bleek des te meer tijdens zijn interview met Proximus Talk.

Na passages bij ADO Den Haag, Feyenoord en Cardiff City is Club Brugge het eerste Belgische avontuur voor Immers. En als het van de middenvelder afhangt, blijft het daar ook bij. “Ik zie mezelf niet voor een andere Belgische ploeg spelen. Daar heb ik geen behoefte aan. Ik ben hier heel goed ontvangen, heb het erg naar mijn zin en hoef nergens anders te spelen”, klinkt het klaar en duidelijk. “De supporters zijn ook prima, de stad is mooi. Het compleet plaatje zit goed in elkaar.”

Immers is in Nederland altijd fan geweest van ADO Den Haag, maar had als kind ook al een boon voor Club Brugge. Zo bracht hij het Jan Breydelstadion geregeld een bezoekje. “Of ik ook ooit een tattoo van Club zou laten zetten? Het zou zeker kunnen.” Vervolgens doet Sexy Lexy een belofte aan de Brugse aanhang. “Als we kampioen worden, staat een tattoo van Club zeker op mijn to-dolijst.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws