Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechelen-voorzitter Timmermans bevestigt bod van Club Brugge

Johan Timmermans (KV Mechelen)

Achter de schermen is Club Brugge volop bezig met het vormen van de ploeg voor volgend seizoen. Zo denkt Blauw-Zwart aan twee spelers van KV Mechelen. 

Naast Henry Onyekuru, Erhan Masovic en Ivan Sunjic heeft Club verregaande interesse in Jordi Vanlerberghe en Mats Rits. “Vooreerst wil ik stellen dat we voorlopig nog geen bod hebben gehad voor Rits, wel van Club voor Vanlerberghe”, reageert Mechelen-voorzitter Johan Timmermans in HLN.

KVM weigerde het eerste Brugse bod, aangezien ze in een comfortabele onderhandelingspositie zitten. Ook Anderlecht en AA Gent hebben intussen immers geïnformeerd naar Vanlerberghe. “We verkopen enkel aan de juiste prijs”, klinkt het Achter de Kazerne. Toch staan ze niet weigerachtig tegenover een verkoop. “Het moét niet, maar het is welkom.” Naar verluidt moet Vanlerberghe één en Rits twee miljoen euro opbrengen.

Tot slot stelt Timmermans de fans van KVM gerust. “Als Rits en Vanlerberghe vertrekken, dan zorgen we dat we zoals elk jaar sportief sterk blijven staan. Toen Hanni vertrok, zeiden ze ook dat we zouden wegzakken, net als eerder het geval was met Kosanovic en Obradovic. Maar onze sportieve cel heeft telkens goed werk geleverd. Ook nu zullen we pas verkopen als het duidelijk is dat er waardige vervangers komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws