Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Match tegen Charleroi krijgt nog een staartje voor MPH, gevolgen voor clash tegen Anderlecht?

Michel Preud'homme boos

Club Brugge kwam zaterdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sporting Charleroi. Aangezien alle zes ploegen in Play-Off 1 op een gelijkspel bleven steken, veranderde er afgelopen weekend niets aan het klassement in de Jupiler Pro League. Voor de Brugse coach krijgt de match tegen de Carolo’s mogelijk wél nog een staartje.

Aanvankelijk werd verwacht dat Wesley Moraes zou opgeroepen worden door de Reviewcommissie vanwege een ‘slag’ aan het adres van Charleroi-verdediger Clinton Mata. De desbetreffende fase met onze Braziliaanse spits werd ook bekeken, maar de Brugse aanvaller gaat vrijuit. Michel Preud’homme wordt daarentegen – op basis van deze beelden – wél vervolgd door het Bondsparket.

De Luikenaar was furieus na de onterecht gefloten penalty voor Charleroi en stak zijn woede niet onder stoelen of banken. Normaal gesproken is de hoorzitting volgende week, waardoor een eventuele schorsing voor MPH ingaat vanaf de match tegen Anderlecht op zondag 23 april. Ook Manuel Benson (Lierse) wordt op het matje geroepen door de Reviewcommissie. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter. Eerder raakte ook al bekend dat er een schorsing boven het hoofd van kinesist Jan Van Damme hangt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws