Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert ziet 3 positieve zaken na driepunter tegen KVO: “Nog belangrijker dan de zege”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Na de gewonnen match tegen KV Oostende een opvallend zicht in de catacomben van Jan Breydel: zowel Vincent Mannaert als Bart Verhaeghe namen de tijd om elke Club-speler uitgebreid te feliciteren met zijn wedstrijd. De hele Brugse familie snakte immers naar een zege.

Eerst en vooral was onze algemeen manager blij met de volle buit tegen de Kustboys. “Dit was het antwoord dat we verwacht hadden van deze ploeg. Er was maar één aanvaardbaar resultaat en dat was winnen. Dat hebben we gedaan.”

Daarnaast zag Mannaert dat Club geregeld al combinerend de weg naar doel vond. “Wat ik nog belangrijker vind dan de zege, is dat wij kansen hebben gecreëerd en dat we bij momenten – nog niet de hele wedstrijd – beter zijn beginnen voetballen”, klinkt het tegenover VTM Stadion.

Tot slot was er opnieuw de nodige grinta. “Dat hadden we in deze Play-Offs niet meer gezien – behalve dan op Gent – maar dat moeten we altijd zien van Club Brugge. Zelfs bij de voorsprong zijn we blijven zoeken naar het derde en vierde doelpunt. Het kan al eens fout gaan, maar die vechtersmentaliteit moet er zijn en dat hebben ze vandaag getoond. Dat is de basis om op verder te werken. We hebben nu een wedstrijd gewonnen en het is de bedoeling dat we maandag opnieuw winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws