Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert zag slechts één lichtpuntje tegen Zulte: “Hij was voor mij de beste speler”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

Een onterecht gefloten strafschop, een doelpunt uit een corner die er geen was… Neen, het zit Club Brugge niet mee. Maar tegelijkertijd beseft Vincent Mannaert dat ook het voetbal van Blauw-Zwart te wensen overlaat. Slechts één Bruggeling kon hem bekoren aan de Gaverbeek.

“Drie goede aanvallen, waarvan twee goals en de volley van Vossen. Dat was het”, analyseert onze CEO. “Voor het overige was de passing vaak onzuiver en was onze opbouw te traag. En dat was ook al te zien tegen Charleroi.”

Mannaert is dan ook ontgoocheld over het povere spel dat Club op de mat brengt. “Wij voétballen gewoon niet goed genoeg. Er stonden tegen Zulte negen spelers uit de kampioenenploeg aan de aftrap, plus Wesley, die zijn derde goal maakt in evenveel Play-Offmatchen, en Limbombe, die voor mij de beste speler van Club was. Die ploeg kán het, dat hebben ze voldoende bewezen, een maand geleden nog in de 5-0-overwinning tegen datzelfde Zulte Waregem bij ons thuis.”

Mannaert weigert bijgevolg om de handdoek te gooien. “Ook al zijn onze kansen flink geslonken, de titel kan nog. Ik weiger op te geven. ‘t Zijn nu eenmaal Play-Offs. Maar dan moet nú de prioriteit zijn dat we met z’n allen bij Club een antwoord gaan vinden op de vraag: ‘Hoe gaan we opnieuw ons goede voetbal vinden?'”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws