Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Pereira doet verrassende uitspraak over toekomst Brugse aanvaller

Leandro Pereira (Club Brugge)

Leandro Pereira arriveerde op de laatste dag van de zomermercato in 2015 bij Club Brugge, maar kon zich nooit doorzetten. Nadat hij vorig seizoen geen enkele keer kon scoren, werd hij een jaar na zijn komst verhuurd aan ex-ploeg Palmeiras. Sinds januari vertoeft hij bij Sport Recife, dat hem in principe tot juni 2018 huurt.

Wat er daarna met Pereira gebeurt, is in principe nog niet duidelijk. Neto Genovez, de manager van Pereira, heeft wel al een idee. “Hij zit tot juni 2018 bij Sport Recife, maar het idee is dat hij daarna terugkeert naar Club Brugge. Sport Recife heeft geen aankoopoptie”, vertelt hij aan VoetbalPrimeur.

Een opvallende uitspraak van Genovez, want Pereira is in juni 2018 ook einde contract bij Blauw-Zwart. Tenzij Club zijn contract nog verlengt, zal de Braziliaan in principe dus niet meer terugkeren naar Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws