Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar stelt Club-fans gerust: ‘Zomertransfer niet aan de orde’

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

Club Brugge dreigt deze zomer afscheid te moeten nemen van heel wat sterkhouders. Spelers als José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil zullen naar alle waarschijnlijkheid volgend seizoen niet meer in Jan Breydel vertoeven.

Ook Lior Refaelov kan rekenen op belangstelling. Na zijn goal met Israël tegen Spanje zou ex-ploeg Maccabi Haifa op de deur geklopt hebbenRafa heeft het dit seizoen – onder meer door blessures – moeilijk, maar zijn project bij Blauw-Zwart is nog niet afgelopen volgens zijn makelaar.

“Een terugkeer naar Israël is niet aan de orde”, aldus Dudu Dahan in Sport/Voetbalmagazine. “Elk jaar is het dezelfde shit. De ene dag ben je de koning en als je twee weken later niet meer scoort, spreken ze over een transfer. Twee jaar geleden hebben we alle mogelijke opties naast mekaar gelegd. Lior besloot toen om zijn contract in Brugge te verlengen. Hij is perfect gelukkig in België en wil hier blijven. Ze zitten in Engeland nu ook niet meer op een 31-jarige speler te wachten.”

Voorts twijfelt de spelersmakelaar van Refaelov er niet aan dat onze flankaanvaller dit seizoen nog op zijn beste niveau zal acteren. “Ik heb dit jaar verschillende matchen bijgewoond en was ook teleurgesteld over zijn niveau, maar zijn tijd komt nog. Lior zal nog heel sterke Play-Offs spelen. Hij is een man van de grote momenten. Play-Offs, bekers, grote wedstrijden. Tegen Anderlecht zal hij er wel staan, geloof me.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws