Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ligt de titelstrijd opnieuw open? Preud’homme heeft er zo zijn mening over

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Anderlecht verloor donderdagavond in eigen huis dan wel van Sporting Charleroi, toch veranderde dat niets aan de manier waarop Michel Preud’homme tegen de zaken aankijkt. Onze trainer blikte vrijdagmiddag vooruit op de match tegen Zulte Waregem, maar wilde niet te veel over de concurrentie praten.

“Of ik de match van Anderlecht heb gezien? Een deel ervan. Ik had namelijk nog iets anders te doen”, tekende Voetbalkrant op uit de mond van Preud’homme. Zijn vriend Felice Mazzu bedanken voor de zege, deed Preud’homme overigens ook niet. “Neen, ik focus enkel en alleen op mijn ploeg en onze wedstrijden.”

Komende maandag zou de titelstrijd weer volledig open kunnen liggen. “Maar ik ben daar niet mee bezig. Ik ben niet bezig met de match tussen Gent en Anderlecht. We moeten gewoon zorgen dat we onze eigen match winnen.”

Iedereen kan nog kampioen worden

Al heeft MPH de handdoek nog niet gegooid. “Of Gent nog kampioen kan worden? Zolang het mathematisch mogelijk is, kan iedereen nog kampioen worden”, besloot onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws