Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keren deze 2 huurlingen niet meer terug naar Club Brugge?

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge kampte na het binnenhalen van de veertiende landstitel met een te ruime kern en stalde dan ook heel wat spelers bij andere ploegen. Deze zomer keren die jongens normaal gesproken gewoon terug naar Blauw-Zwart, maar twee van hen zien we mogelijk nooit meer terug in Jan Breydel.

Deze week zit Club rond de tafel om te praten over Sander Coopman. De 22-jarige middenvelder voelt zich beter en beter in zijn sas bij Zulte Waregem. Zo scoorde hij onlangs nog in de bekerfinale tegen KV Oostende. Anderzijds lijkt het erop dat de Brugse huurling nog altijd de nodige stappen moet zetten om klaar te zijn voor een echte topclub. Francky Dury is van mening dat Coopman het best tot zijn recht komt bij Essevee. Hij wil hem ofwel kopen, ofwel nog een extra jaar lenen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Coopman ligt nog tot 2019 onder contract bij Club.

Sint-Truiden is dan weer gecharmeerd door de goeie prestaties van Brandon Mechele, die afgelopen weekend nog de weg naar doel vond tegen Standard. De Kanaries hebben geen aankoopoptie, maar zijn wel de eerste partij waarmee Club wil onderhandelen als het niet langer zou rekenen op zijn jeugdproduct. Volgens Sport/Voetbalmagazine bestaat de kans dat Mechele niet meer terugkeert naar Jan Breydel, maar hangt dit volledig af van wat er met de huidige verdedigers gebeurt tijdens de zomermercato.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws