Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jordi Vanlerberghe reageert op interesse Club Brugge

Club-fans vlaggen

Club Brugge bereidt zich achter de schermen voor op het nakende vertrek van defensieve sterkhouders als Stefano Denswil en Bjorn Engels. De voorbije weken vielen daarbij twee namen: Erhan Masovic en Jordi Vanlerberghe.

Naast Masovic – die al een deel van zijn medische testen zou afgelegd hebben – is Club in eigen land gecharmeerd geraakt door de prestaties van Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige speler van KV Mechelen past perfect in het profiel waarnaar de landskampioen op zoek is: een polyvalente verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan.

Sinds januari is belofteninternational Vanlerberghe een vaste waarde in de ploeg van Yannick Ferrera. Zaterdagavond kroonde de jonge verdediger zich tot matchwinnaar tegen Standard met een knappe plaatsbal voorbij Jean-François Gillet. Vanlerberghe sluit een overgang naar Jan Breydel zeker niet uit.

Wat vindt Ferrera?

“Ik lees ook dat er wel wat wordt geschreven over mijn persoon. Ik voetbal sinds mijn zevende levensjaar bij deze club. Malinwa betekent dan ook veel voor mij. Toch ben ik een voetballer met ambitie en dan wil je het hoogst haalbare uit je carrière halen. Waar en wanneer het juiste moment is om dat te bereiken, zal de toekomst wel uitwijzen.” Club heeft naar verluidt al een (geweigerd) bod uitgebracht op Vanlerberghe.

Ook Yannick Ferrera werd gepolst naar zijn mening over Vanlerberghe. “Of het tijd is dat Jordi hogerop gaat? Hij kan nog veel beter, ook al zet hij elke week stappen. Maar hij is intelligent en heeft een slimme entourage. Wat het ook wordt, ik ben er zeker van dat hij de juiste keuze zal maken”, klinkt het op de officiële site van KVM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws