Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Mulder neemt het op voor Club Brugge

Jan Mulder (analist)

Club Brugge was zondagavond zeker niet de mindere van AA Gent, maar kon zijn vele kansen in de tweede helft niet verzilveren. Jan Mulder was achteraf opvallend mild voor Blauw-Zwart en is van oordeel dat de Brugse aanhang zich niet meteen zorgen hoeft te maken. Voor de Buffalo’s ziet hij het somberder in.

De Play-Offs zijn 10 matchen op het scherpst van de snee, getuige daarvan de Veldslag om Vlaanderen. “Club Brugge stond er wel, maar je moet ook een heel klein beetje geluk hebben”, opent Mulder zijn analyse bij PlaySports. “Dat die ballen er niet ingingen, lag niet aan de agressiviteit en goeie wedstrijdmentaliteit van Brugge.”

“Dat is dan toch een beetje pech”, gaat de analist verder. “Goeie keeper (Kalinic, nvdr), een bal die net verkeerd rolt. Ze hebben er alles aan gedaan. Ik zou hier niet wanhopig van worden als ik Brugge was. Echt niet. Eigenlijk komt Brugge hier bijna beter uit dan Gent qua voetbal. Ik geef Gent in deze vorm weinig kans. Zij moeten een tandje bijsteken, Brugge niet”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws