Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo licht tipje van de sluier over zijn volgende bestemming

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

José Izquierdo steekt het niet onder stoelen of banken dat hij straks een stap hogerop wil zetten. Vorige zomer kwam Hamburg met 12 miljoen euro over de brug, maar Club Brugge bedankte vriendelijk. Aanvankelijk was onze flankaanvaller teleurgesteld, maar al snel draaide hij de knop om en werd hij terug zijn goedlachse zelve. 

Onze Gouden Schoen wil er nu nog 7 matchen alles aan doen om Blauw-Zwart een nieuw kampioenschap te schenken, maar daarna vindt hij het een geschikt moment om andere oorden op te zoeken. “Welke competitie ik verkies? Toch wel de Engelse. Die betalen het best, zowel aan spelers als voor clubs. Voor ik naar Europa kwam, dacht ik niet aan Engeland. Ik dacht dat het te lastig zou zijn, tot je merkt dat het niet zo is. Dat bleek in de Champions League in Leicester.”

“Engeland, dus. Of Italië. Daar spelen veel Colombianen. En het voetbal daar bevalt me. Vroeger zei ik steevast Spanje. Terwijl daar alleen de echt goeie ploegen interessant zijn. Het draait allemaal om Barcelona, Real Madrid, Sevilla of Atlético Madrid. En stop. Maar ik luister naar elk voorstel. Ook uit Duitsland. Maar te oordelen aan de matchen die ik zag, lijkt de Bundesliga me zwaar”, klinkt het in Fan!.

Zelfs een exotische transfer naar China schrikt Izquierdo – die met zijn inkomsten zijn familie wil onderhouden – niet af. “Een land als China, dat kan ook. Maar dan moet het een aanbod zijn dat je niet kan weigeren. Stel dat ze 30 miljoen betalen aan Club en 20 aan mij. Per jaar. Ga je dan neen zeggen? Dat spelers als Mertens en Rooney dat weigerden, dat is anders. Rooney kon een miljoen per week verdienen. Die mannen zijn al miljonair. Ik niet.” Izquierdo vreest wel een beetje voor het prijskaartje dat Club op zijn hoofd zal plakken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws