Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is MPH zijn spits voorgoed kwijt? Eerste diagnose belooft weinig goeds

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge verloor afgelopen weekend met 2-1 op bezoek bij AA Gent. Alsof dat nog niet erg genoeg was, vielen zowel Wesley Moraes als Jelle Vossen geblesseerd uit. Die laatste moest zelfs meteen na affluiten naar het ziekenhuis gevoerd worden.

Met Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo en Lior Refaelov in de lappenmand was de spoeling sowieso al dun geworden vooraan. Mogelijk blijft het daar echter niet bij voor Michel Preud’homme & co.

Voor Wesley lijkt de schade mee te vallen. “Hij liep een zware kneuzing en een diepe wonde op”, klinkt het op de officiële site. Blauw-Zwart hoopt dat de wonde van de 20-jarige Braziliaan tegen de thuismatch van zaterdag voldoende genezen is om in actie te komen tegen Charleroi.

Serieuze zorgen

Vossen lijkt er heel wat erger aan toe. “Jelle zei dat hij niet meer kon bewegen”, verklaarde Ruud Vormer achteraf. En ook MPH maakt zich serieus zorgen. “Ik heb gehoord dat het heel slecht gaat met hem.”

Volgens Het Nieuwsblad wordt er gevreesd voor een bekkenbreuk. Foto’s en verdere analyses zullen mee bepalen of de 28-jarige Limburger dit seizoen nog tussen de lijnen staat. UPDATE: nader onderzoek heeft aangetoond dat er géén breuk is en de blessure nog enigszins meevalt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws