Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik keer in de zomer terug naar Club Brugge”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge verhuurde met Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese zomaar even drie spelers aan STVV. Het drietal probeert zich bij De Kanaries te tonen aan Michel Preud’homme, in de hoop terug te keren naar het Jan Breydelstadion.

Bruzzese stond afgelopen weekend voor het eerst tussen de palen bij Sint-Truiden. De doelman genoot van zijn eerste minuten van het seizoen en sprak na de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Waasland-Beveren ook over zijn toekomst.

“In principe keer ik na het seizoen terug naar Club Brugge. Er zijn verschillende scenario’s mogelijk bij Club”, aldus Bruzzese in Het Belang van Limburg. “Butelle wordt al een jaartje ouder, terwijl Horvath nog jong is. We zien wel of Club me nodig heeft en of STVV me al dan niet graag definitief wil aantrekken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws