Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het houdt maar niet op: nieuw blessuregeval bij Club Brugge

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

Het zit Club Brugge niet mee. Blauw-Zwart verloor vorige week tegen AA Gent omdat het zijn kansen vergat af te maken en verspeelde zaterdagavond twee dure punten door een discutabele strafschopfase tegen Charleroi.

Tot overmaat van ramp draait de Brugse ziekenboeg dan ook nog eens serieus overuren. Zo liggen Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Jelle Vossen en Lior Refaelov nog altijd in de lappenmand. Anthony Limbombe en Wesley Moraes geraakten fit voor de confrontatie tegen de Carolo’s, maar de blessurelast lijkt nog lang niet voorbij.

Zo moest Benoît Poulain opnieuw afhaken tegen Charleroi. Onze centrale verdediger maakte de eerste 45 minuten vol, maar moest tijdens de rust in de kleedkamer blijven. “Poulain heeft last van de bil. Hij kon niet meer verder”, verduidelijkte Philippe Clement voor de camera’s van PlaySports. Uiteindelijk kwam Bjorn Engels hem vervangen. “Die wissel werd enkel doorgevoerd omdat Benoît te veel last had. Het was dus geen tactische vervanging.” Voorlopig is het nog niet duidelijk hoe lang Poulain out is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws