Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heel goed nieuws voor Club Brugge

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Club Brugge kreeg tegen AA Gent verschillende keren af te rekenen met pech. Er werd verloren en daarnaast vielen Jelle Vossen en Wesley Moraes geblesseerd uit. Toch valt er nu ook wat goed nieuws te noteren voor Club.

Zo zou José Izquierdo sneller dan verwacht terug kunnen zijn. De Gouden Schoen warmde maandag op met de groep en trainde nadien op kort draaien en explosiviteit. De kans bestaat dat hij de selectie haalt voor de belangrijke match tegen Sporting Charleroi, zo meldt Het Nieuwsblad.

De komende dagen zal Izquierdo de trainingsarbeid hoogstwaarschijnlijk opdrijven en dan zal meteen duidelijk worden in hoeverre hij komend weekend inzetbaar is. Club Brugge kan een fitte Izquierdo zeker en vast gebruiken, maar toch zal de medische staf gezien zijn blessuregevoeligheid geen enkel risico nemen met Joske.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws