Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grap van Brusselmans bracht Club-speler in lastig parket

Herman Brusselmans (analist)

Dat de woorden van Herman Brusselmans vaak met een serieuze korrel zout genomen moeten worden, weten wij als Club-fans als geen ander. Maar klaarblijkelijk is niet iedereen even goed op de hoogte van de strapatsen van de analist.

Ongeveer een maand geleden vertelde Brusselmans in Stadion dat Katrin Kerkhofs – die niet langer samen is met Dries Mertens – een nieuwe vriend had gevonden op Jan Breydel. Niemand minder dan Hans Vanaken zou haar nieuwe geliefde zijn, omdat hij zijn doelpunt tegen Sint-Truiden met een hartje vierde.

“Je moet goed kijken wat Vanaken doet”, klonk het bij Brusselmans. “Hans maakt een hartje als hij gescoord heeft. En dat is het hartje dat Dries Mertens niet meer maakt naar zijn Katrin Kerkhofs. Dus volgens mij heeft Katrin Kerkhofs Hans Vanaken ergens ontmoet en bloeit er iets moois.”

Op het werk van mijn ouders

Larie en apekool natuurlijk, maar toch waren er heel wat mensen die het fabeltje geloofden. “In Lommel en op het werk van mijn ouders bleek toch dat veel mensen dat echt geloofden. Er zijn er nóg die het geloven. Ik was wel blij met de reactie van Katrin via Twitter (zie onderaan, nvdr)”, aldus Vanaken in Het Nieuwsblad.

Onze middenvelder kan desondanks toch lachen met heel de situatie. “Toen ze die beelden toonden in Stadion, dacht ik nog: Heb ik iets verkeerds gedaan? Ik kreeg al schrik voor liplezers, dat ik iets had geroepen. Maar ík zag er wel de grap van in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws