Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws: Club Brugge recupereert in één klap drie sterkhouders!

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Met één op zes heeft Club Brugge zijn start in Play-Off 1 gemist. Blauw-Zwart moet zich de komende weken zien te herpakken. De terugkeer van enkele cruciale spelers kan daarbij helpen…

In dat opzicht is het alvast goed nieuws dat José Izquierdo zondagochtend opnieuw meetrainde met de Blauw-Zwarte spelersgroep. Het Laatste Nieuws meldt dat de Colombiaan klaar is om volgende week maandag zijn rentree te vieren tegen Zulte Waregem.

Voorts is de kans reëel dat Jelle Vossen en Lior Refaelov over zeven dagen opnieuw beschikbaar zijn. Vossen trainde nog niet, maar herstelt voorspoedig van de zware kneuzing aan de heup. Refaelov mag wellicht eerstdaags bij de groep aansluiten.

Poulain

Tot slot is er ook meer nieuws over Benoît Poulain. De verdediger moest zaterdag na een helft de strijd staken tegen Sporting Charleroi. Een echo moet de ernst van zijn blessure uitwijzen, al vreest Club niet voor een spierblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws