Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geflopte Club-speler is plots bijna 10 miljoen euro waard

Nicolas Castillo viert

Club Brugge nam tijdens de voorbije wintermercato definitief afscheid van slechts twee spelers: Felipe Gedoz (Atlético Paranaense) en Nicolas Castillo (Pumas UNAM). Laatstgenoemde prijkt momenteel bovenaan de topschutterslijst in Mexico. 

Met 8 doelpunten in 9 matchen is Castillo van onschatbare waarde voor Pumas UNAM, dat op de negende plaats vertoeft in de hoogste afdeling in de Mexicaanse competitie. De gewezen aanvaller van Blauw-Zwart gooide ook in het seizoen voordien al hoge ogen bij het Chileense Universidad Católica. Daar scoorde hij 24 keer in 23 wedstrijden.

In Europa kon hij daarentegen nooit echt aarden. Zowel bij Club, Mainz 05 als Frosinone Calcio zagen ze te weinig potentieel in Castillo. Na enkele goeie maanden bij Pumas UNAM weet La Tercera dat er momenteel een prijskaartje van zo’n 9,5 miljoen euro op het hoofd van de 24-jarige Chileen plakt.

Monterrey en Tigres, twee Mexicaanse topclubs, volgen onze ex-spits op de voet en willen hem graag binnenhalen. Al zal de hoge vraagprijs hen ongetwijfeld afschrikken. Begin 2014 betaalde Club 3 miljoen euro voor Castillo. Bijna drie jaar later verliet hij Jan Breydel voor 3,7 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws