Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gareth Bale verrast met deze kennis over Club Brugge en Anderlecht

Dit heeft Gareth Bale over Club Brugge en Anderlecht te vertellen

Het Belgische voetbal gooit de laatste jaren hoge ogen. Nadat Club Brugge het in 2015 tot in de kwartfinale van de Europa League schopte, is het deze keer de beurt aan KRC Genk en RSC Anderlecht. Tussendoor bereikte AA Gent ook nog de achtste finales in de Champions League. 

Je verwacht het wellicht niet, maar Gareth Bale geeft in een gesprek met La Dernière Heure aan dat hij de Jupiler Pro League een beetje volgt. “Ik houd van voetbal en ik volg het dan ook van dichtbij. Het Belgische voetbal is interessant, want ze leveren veel spelers van wereldklasse.”

“Anderlecht is bovendien aan een uitstekend seizoen bezig en tegen Manchester United zullen ze zich willen laten zien. Club Brugge had Leicester City dan weer kunnen kloppen in de Champions League”, aldus de aanvallende middenvelder van Real Madrid. Michel Preud’homme & co verloren uiteindelijk met 2-1 in het King Power Stadium na een prachtgoal van José Izquierdo. Bale neemt het woensdagavond met De Koninklijke op tegen Bayern München op het kampioenenbal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws