Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Francky Dury de nieuwe trainer van Club Brugge? Zulte Waregem stuurt opvallend bericht de wereld in

Francky Dury (Zulte Waregem)

Bij Club Brugge houdt men serieus rekening met een vertrek van Michel Preud’homme. Het heeft er veel van weg dat onze trainer het na het seizoen voor bekeken houdt in het Jan Breydelstadion. Verschillende coaches werden al in verband gebracht met het trainerschap bij Blauw-Zwart, zo ook Francky Dury.

Dury levert al járen goed werk bij Zulte Waregem en was in 2011 ook al eens bijna trainer van Club geworden. Nu circuleert zijn naam opnieuw in de wandelgangen. Komt hij of komt hij niet? Zulte Waregem bleef alvast niet bij de pakken zitten en stuurde een opvallend statement de wereld in.

“Geen gesprekken, formeel noch informeel, gevoerd”

Essevee beleeft opnieuw een uitzonderlijk seizoen. De sportieve successen oogsten veel lof en waardering voor het clubbeleid. Naar aanleiding van de geruchten en speculaties betreffende de interesse van Club Brugge voor Francky Dury benadrukt Essevee dat er tot op heden geen gesprekken, formeel noch informeel, zijn gevoerd”, klinkt het op de officiële webstek van de club.

Onze tegenstander van komende maandag geeft ook aan dat het samen met Dury op lange termijn denkt. “Zulte Waregem heeft een meerjarig project uitgetekend met een belangrijke rol voor Francky Dury. Francky heeft nog een meerjarig contract, voelt zich uitstekend bij deze club, bekleedt de dubbele functie van trainer/sportief manager én is de uitdaging aangegaan om te werken aan een project op lange termijn zodoende de sportieve ambities van de club te verwezenlijken.”

“Minder intense relaties? Compleet uit de lucht gegrepen”

“De voltallige raad van bestuur, de dagelijkse leiding, Francky Dury en zijn technische staf én onze trouwe partners en fans hebben samen een mooi traject afgelegd. Alle partijen en in het bijzonder Tony Beeuwsaert drukken de wens uit om samen voort te bouwen op deze stevige basis. Insinuaties over buitenlandse coaches of minder intense relaties tussen het bestuur en Francky Dury zijn compleet uit de lucht gegrepen.” Een duidelijke verwijzing naar de column van Peter Vandenbempt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws