Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fran Brodic toont zich ook in cruciale beloftenmatch tegen Anderlecht

Brodic toont zich ook in cruciale beloftenmatch tegen Anderlecht

Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht op het programma. Voor Blauw-Zwart was het essentieel om vooral niét te verliezen op bezoek bij de koploper.

Trainer Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de aartsrivaal: Teunckens, Cornette, Tanghe, Lemoine, Van Landschoot, Verburgh, Schryvers, Brodic, Vlietinck, Fonkeu en Osei-Berkoe.

In tegenstelling tot de eerste ploeg mochten de beloften wél juichen tegen RSCA. Al na tien minuten was het – wie anders dan – Fran Brodic die voor het openingsdoelpunt tekende. Meteen goed voor de 22ste treffer van de 20-jarige Kroaat. Nauwelijks 9 minuten later kwam de thuisploeg langszij via Jorn Vancamp. Beide ploegen gingen nog zeventig minuten lang op zoek naar de drie punten, maar de match eindigde op een billijk gelijkspel.

In de titelstrijd is nog alles mogelijk. Blauw-Zwart telt nu 20 punten. Sven Vermant en zijn troepen hebben wel nog twee inhaalwedstrijden tegoed. Als die beide gewonnen worden, springen de Brugse jonkies over Standard (21 punten) en Anderlecht (23 punten) naar de leidersplaats. Het programma is als volgt: naar Sint-Truiden, thuis tegen Gent & Genk en op de laatste speeldag naar Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws