Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos laat zich uit over titelkansen Club Brugge

Filip Joos (analist)

Club Brugge sprokkelde slechts één puntje in zijn eerste twee Play-Off wedstrijden. Door het gelijkspel van Anderlecht tegen AA Gent is er echter nog altijd geen man overboord. Ook Filip Joos acht Blauw-Zwart niet kansloos om zijn titel te verlengen.

De analist is wel van mening dat de troepen van Michel Preud’homme dringend beter voetbal op de mat moeten brengen. “Club verdiende meer dan 1 op 6, maar ze doen nog altijd mee. De sereniteit is ver zoek, maar Club leeft nog. Het moet nu wel beter qua voetbal.”

De terugkeer van onze Gouden Schoen kan daar ongetwijfeld bij helpen. “Daar hangt veel van af”, oordeelt Joos tegenover Studio Brussel. “Hoe Izquierdo terugkeert, of hij weer flitst… Dan kan het nog. Anders wordt het toch moeilijk, al is er bij de drie favorieten geen enkele club die echt een onvergetelijke indruk nalaat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws