Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time zoekt en vindt Brugse zondebok: “Hij kost Club het kampioenschap en deugt niet voor dit beroep”

Club Brugge sprokkelde in zijn laatste zes competitiewedstrijden slechts drie punten. Met als absolute dieptepunt de erbarmelijke prestatie tegen Anderlecht, vooraf nochtans aangekondigd als dé match van de allerlaatste kans. 

In Extra Time waren Frank Raes, Filip Joos, Jan Mulder, Marc Degryse en Franky Van der Elst het erover eens dat Ludovic Butelle de enige Bruggeling was die op niveau acteerde in het Astridpark. Voorts werd de uitsluiting van Ruud Vormer uitvoerig besproken.

“De eerste gele kaart was een botsing tussen twee mensen die fel voor de bal gaan. Spajic even fel als Vormer. Daar kan je niemand de schuld geven”, oordeelt Van der Elst. “Maar die tweede gele kaart (net voor de rust, nvdr) was veel dommer. Voor zover Club nog hoop had, was die helemaal weg om er nog een match van te kunnen maken. Ruud moet zich in dat soort situaties kunnen beheersen.”

Jan Mulder ging naar goede gewoonte nog een serieuze stap verder en pakte uit met enkele straffe uitspraken. “Ik snap niet dat Vormer zoiets deed in zo’n match Franky. Dit beslist het hele kampioenschap. Je bent in die wedstrijd tegen Anderlecht vanaf dat moment kansloos. En als je dat niet beseft, dan deug je niet voor dit beroep. Dit was totáál onverantwoord”, windt de Nederlandse analist zich op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws