Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time strikt speler van Club Brugge

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Club Brugge verloor zondagavond met 2-1 op het veld van AA Gent na een echte Veldslag om Vlaanderen. Tot overmaat van ramp zag Blauw-Zwart zowel Wesley Moraes als Jelle Vossen uitvallen. Voer genoeg dus voor de nodige discussies in Extra Time.

Naar goede gewoonte analyseren moderator Frank Raes en zijn gasten maandagavond het voorbij voetbalweekend. Daarin zal deze keer de nadruk liggen op de wedstrijd tussen AA Gent en Club Brugge.

Bjorn Engels is straks de centrale gast in het praatprogramma. Hij zal ongetwijfeld enkele vragen voorgeschoteld krijgen over zijn rol als aanvaller in de Ghelamco Arena. Ook Filip Joos, Geert De Vlieger en Marc Degryse zijn van de partij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws