Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-ref haalt zwaar uit naar Dejaegere: ‘Hij wilde Poulain een rode kaart aannaaien’

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

De match tussen Gent en Club Brugge deed bij momenten denken aan een rugbywedstrijd. Desondanks werd enkel Benoît Poulain opgeroepen door de Reviewcommissie. Ex-scheidsrechter Marcel Javaux is het daar allesbehalve mee eens. Hij ergert zich mateloos aan het gedrag van Brecht Dejaegere.

Javaux begrijpt dat de Club-fans niet opgezet zijn met het feit dat (enkel) Poulain werd opgeroepen door de Reviewcommissie. “Je moet kijken naar de intentie van Poulain. Hij geeft mij de indruk dat hij zich een beetje inhoudt, en er is geen contact. Als dat er wel was, dan was het rood geweest. Dat het gevaarlijk was geweest als Dejaegere niet had gesprongen? Daar is hij goed in, hij doet heel de match niets anders.”

Net als de Brugse aanhang is Javaux duidelijk geen fan van Dejaegere. “Die jongen enerveert me. Hij moest er ook uit omdat hij veinsde dat hij een blessure had en zo de tegenstander een kaart wilde aannaaien. Hij kon voor mij gaan douchen, zodat hij de rest van het seizoen kalm was”, besluit de gewezen scheidsrechter bij RTBF.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws