Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Er loopt dezer dagen een nieuwe linksachter rond op Jan Breydel

Vossen - De Bock (Club Brugge - KV Mechelen)

Laurens De Bock is de voorbije vier seizoenen een vaste waarde op de linksachter bij Club Brugge. Al moet het gezegd dat Michel Preud’homme niet al te veel keuze heeft op de linkervleugelback. Toen De Bock eerder dit seizoen een dipje kende, was het Dion Cools – die tegen zijn voet in – zijn plaats moest innemen.

Blauw-Zwart wil zich dan ook graag in de breedte versterken met een nieuwe linksachter. Mogelijk wordt dat Wesly Roberto Decas. De 17-jarige verdediger test op dit moment bij de beloften van Club Brugge. Dat weet Het Laatste Nieuws.

De jonge Hondurees komt op uitleenbasis uit voor het Argentijnse Independiente, maar is nog altijd eigendom van Pumas. Daarnaast is hij ook een vaste waarde in de beloftenploeg van Honduras.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws