Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels met de grond gelijk gemaakt: “Zoiets zie je bij de jeugd niet eens”

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge is in de huidige Play-Offs een schim van de ploeg die vorig seizoen kampioen werd. In de levensbelangrijke wedstrijd in het Astridpark ging Blauw-Zwart kansloos met 2-0 onderuit tegen Anderlecht. Bjorn Engels was bij beide tegendoelpunten betrokken en krijgt de wind van voren. 

“Club is doodziek. Je moet je doodschamen voor de fans, die toch dure abonnementen hebben”, steekt Aad de Mos van wal in Stadion. “Ze praten over ‘No Sweat No Glory’, maar daar is niets meer van over.”

“Bij het eerste tegendoelpunt zie je hoe zwak er verdedigd wordt. Van Rhijn sloft er maar wat bij en Engels laat zich makkelijk uitschakelen door Dendoncker. Bij het tweede doelpunt is Engels Kara hélémaal kwijt. En je weet dat die goed kan koppen. Dit zie je bij de jeugd niet eens. Dan ben je geen kerel als je zo kopt, hij komt niet eens van de grond af. Dit is niet te doen voor een trainer. Ik kan me voorstellen dat Michel Preud’homme daar boos om is. Engels is nog niet klaar voor de Premier League. Met z’n mond misschien wel, maar met zijn voeten niet.”

Preud’homme was na de match tegen RSCA eveneens teleurgesteld in Engels, al noemde hij de centrale verdediger niet expliciet bij naam. “Jongens die voor de Premier League gemaakt zijn, konden plots niet meer springen”, klonk het. Het is nu afwachten of Engels straks nog in de basis staat tegen KV Oostende. De algemene verwachting is dat hij plaats moet ruimen voor Benoît Poulain.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws