Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels doet onthulling over transfer: “Weet ongeveer wat mijn bestemming zal worden”

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

Vorige zomer wist Club Brugge de kampioenenploeg nog grotendeels bijeen te houden. Van de titularissen vertrok enkel Thomas Meunier. De komende maanden zullen echter naar alle waarschijnlijkheid een paar basispionnen vertrekken. Björn Engels geeft bijvoorbeeld aan dat hij al bezig is met zijn transfer.

“Natuurlijk. Met alle respect, maar overloop onze spelerskern eens. Wie hoopt er niet op een transfer? Wie wil zijn droom niet waarmaken?”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. “Er zijn afspraken gemaakt met Club, dus ik kan me perfect op de titelstrijd focussen.”

En onze centrale verdediger doet een nog straffere onthulling. “Ik weet ongeveer wel wat mijn bestemming gaat worden”, klinkt het. “Al weet je het met transferperiodes nooit. Ik was vorig jaar gecharmeerd door de interesse van een club en zij volgen mij nog steeds. Daarnaast zijn er nog een paar andere ploegen.” Dé droomploeg bij uitstek van Engels is Arsenal, waar hij al jaren fan van is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws