Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Einde seizoen voor Bruggeling? “Zijn situatie is problematisch”

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge kende woensdagavond niet al te veel problemen met KV Oostende en won verdiend met 3-1. Negatief was dan weer het uitvallen van Lior Refaelov en Laurens De Bock. Michel Preud’homme maakt zich zorgen.

Lior Refaelov mocht normaal gesproken in de basis opdraven tegen KV Oostende, maar de Israëliër viel in de opwarming geblesseerd uit. En dat op zijn 31ste verjaardag.

MPH was achteraf eerlijk in zijn analyse en vreest dat onze flankaanvaller mogelijk niet meer in actie kan komen dit seizoen. “De situatie met Refaelov is problematisch. Ik weet niet of we hem nog terugzien in de Play-Offs. Deze keer waren het niet de buikspieren, maar zijn adductoren”, klinkt het tegenover Sporza.

Ook Laurens De Bock moest vroegtijdig naar de kant na een ferme botsing. “Laurens was volgens onze medische staf een paar seconden buiten bewustzijn. Daarom hadden ze aangeraden om hem te vervangen”, verklaart de Brugse coach tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws