Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie keer goed nieuws voor Club in aanloop naar match tegen Zulte, één opvallende afwezige

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge staat op paasmaandag voor de altijd lastige verplaatsing naar Zulte Waregem. In de reguliere competitie eindigde de match in het Regenboogstadion op een scoreloos gelijkspel. Je weet wel, die match waarin Serge Gumienny zijn vanishing spray vergat en Ricardo van Rhijn net voor affluiten zijn vrijschop niet meer mocht nemen omdat Dion Cools de afstand tot de muur zelf afstapte. In eigen huis kende Club geen problemen en won het met 5-0.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee niet rekenen op Abdoulay Diaby en Benoît Poulain. Eerstgenoemde is zoals geweten heel het seizoen out, terwijl onze centrale verdediger geschorst is. José Izquierdo, Jelle Vossen en Lior Refaelov zijn alle drie opnieuw fit en werden door MPH dan ook logischerwijs opgenomen in de selectie.

Eén opvallende afwezige bij Blauw-Zwart: Dion Cools. Er werd tot dusver niet gecommuniceerd over een eventuele blessure van onze vleugelverdediger. Van de Brugse jonkies stappen Ahmed Touba en Thibault Vlietinck morgen mee op de bus. Doelpuntenmachine Fran Brodic is er zoals verwacht niet bij. Francky Dury kan op zijn beurt niet rekenen op Babacar Gueye, Davy De fauw en Sammy Bossut.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Engels, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Rotariu, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws