Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx komt met opvallend nieuws over mogelijke terugkeer naar Club Brugge

Tuur Dierckx (Club Brugge)

Bij gebrek aan speelgelegenheid zocht Tuur Dierckx andere oorden op. De 21-jarige flankaanvaller kon naar Standard, maar wilde zeker zijn van speelminuten. Zo belandde hij bij Antwerp, waar hij in eerste instantie als invaller mee het verschil maakte. In de tweede seizoenshelft was Dierckx als basisspeler één van de smaakmakers in 1B en scoorde hij ook in de titelmatch op bezoek bij Roeselare. 

Dierckx voelt zich duidelijk in zijn sas bij The Great Old en voetbalt straks dus weer op het hoogste niveau. Desondanks sluit hij een terugkeer naar Jan Breydel niet uit. Zo laat hij uitschijnen dat er een speciale voorwaarde in zijn contract zou staan.

“Of ik nog naar Club wil terugkeren? Ik kreeg die vraag ook al een aantal jaar terug, toen ik even voor KV Kortrijk voetbalde. Het hangt ook af van de situatie en de trainer. Misschien staat er in mijn contract wel een clausule die bepaalt dat Club Brugge de eerste optie bezit om mij terug te nemen, maar dan wel met mijn toestemming”, klinkt het enigszins mysterieus.

Van revanchegevoelens is er geen sprake bij Tuur. “De band met Club Brugge kan ik moeilijk uit mijn geheugen wissen. Geregeld zal ik wel een duel meepikken. Ik voelde me in Brugge altijd goed, maar ik lig nu onder contract bij Antwerp. Ik hoop absoluut dat Club zijn tweede opeenvolgende titel pakt”, besluit Dierckx in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws