Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze 2 basispionnen staan ter discussie in de bestuurskamer van Club Brugge’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Het heeft er alle schijn van dat Club Brugge afstevent op een teleurstellend seizoen. Het kampioenschap lijkt niet langer mogelijk na de 2-0 nederlaag op Anderlecht en ook in de Champions League en Beker van België stelde Blauw-Zwart teleur. Enkel de Supercup-overwinning geeft het Brugse seizoen nog een beetje kleur. 

Ons bestuur gunde de kampioenenploeg van vorig seizoen een nieuwe kans, maar die werd door sommige jongens niet ten volle benut. Zo beweert Het Nieuwsblad dat Laurens De Bock ter discussie staat in de bestuurskamer van Club Brugge, omdat de gewezen linksachter van Lokeren te onregelmatig presteert. Bijkomend probleem is dat concurrenten Boli Bolingoli en Dion Cools niet in staat zijn om hem het vuur aan de schenen te leggen. En dus wordt er serieus nagedacht over een nieuwe linksback.

Daarnaast wordt er getwijfeld over de toekomst van Timmy Simons. Club heeft erg veel respect voor zijn aanvoerder, maar de 40-jarige middenvelder botst tot dusver op zijn limieten in deze Play-Offs. Het is dan ook nog maar de vraag of Simons effectief de kans zal krijgen om nog een extra jaar aan zijn rijkgevulde carrière te breien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws