Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse acht Club enkel in deze context in staat om op Anderlecht te gaan winnen

Marc Degryse (analist)

Club Brugge had zeker meer verdiend, maar de harde realiteit is dat Blauw-Zwart na drie Play-Off speeldagen met een teleurstellende 2 op 9 achterblijft. Komende zondag lijkt enkel een Brugse driepunter de titelstrijd nieuw leven te kunnen inblazen.

Marc Degryse heeft er echter geen goed oog in voor Michel Preud’homme en zijn troepen. “Ik geloof er niet in. Tenzij er donderdag iets raars gebeurt in Manchester. In positieve of negatieve zin. Dat zou nog een weerslag kunnen hebben. Het is 19 jaar geleden, van 1998 al, dat Club nog eens kon winnen op het veld van Anderlecht. Dat krijgen ze deze week weer voor de voeten geworpen”, klinkt het in HLN.

Toch is er volgens de analist één context waarin Club wél kans maakt op de volle buit. “Alleen als Anderlecht zich donderdag miraculeus weet te plaatsen en in de zevende hemel terechtkomt, of als ze een pandoering krijgen of wie weet verlengingen moeten spelen, ligt er misschien een kansje voor Club.”

“Anders zullen ze toch echt veel beter voor de dag moeten komen. Het loopt bij Club al langer spaak. Van de laatste zeven matchen in de reguliere competitie verloren ze er ook al drie. Ik zie het somber in. Bovendien speelt Gent vrijdag thuis tegen Oostende en kan het zondag van in de zetel naar Anderlecht – Club Brugge kijken. Zij doen altijd een goede zaak.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws