Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger zag dan toch 1 Bruggeling op niveau, Club-fans geven hem gelijk: “Aan hem heeft het niet gelegen”

Geert De Vlieger (analist)

Club Brugge is al enkele maanden een schim van de ploeg die vorig jaar kampioen werd. Nochtans vertrok er op Thomas Meunier na geen enkele sterkhouder bij Blauw-Zwart. Zondagavond was er volgens Geert De Vlieger slechts één Club-speler die zijn niveau haalde.

De manschappen van Michel Preud’homme konden afgelopen weekend nooit een vuist maken in het Astridpark. Club mocht zelfs blij zijn dat Anderlecht vergat om de score verder uit te diepen. Enerzijds dankzij de gemiste kansen, anderzijds dankzij een goed keepende Ludovic Butelle.

“Anderlecht kreeg kans op kans, maar Butelle was de enige Bruggeling op niveau”, oordeelt De Vlieger bij PlaySports. “Hij deed onder meer een fantastische redding op een kopbal van Kara en kwam geregeld goed uit zijn doel.” De Brugse aanhang is het alleszins eens met onze ex-doelman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws