Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger is ontzettend hard voor bank Club Brugge: “Dat doe je gewoon niet!”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge verloor zaterdagavond twee dure punten tegen Sporting Charleroi, dat tot scoren kwam via een discutabele strafschop. Bij Club geloofden ze hun ogen niet toen scheidsrechter Wouters de bal op de stip legde, en op de bank verloren enkele mensen hun ‘cool’.

Zo ging de kinesist van Club onmiddellijk verhaal halen bij de vierde ref. De man deed dat nogal ostentatief en werd uiteindelijk naar de tribune gestuurd. Analist Geert De Vlieger, commentator bij de match, kon zijn ogen niet geloven.

“Je ziet de kinesist van Club onder onze neus de vierde ref lijfelijk aanvallen”, aldus De Vlieger. Toen Wouters zich naar de bank begaf, volgde er nog een verhitte discussie. “De kine gaat nu nog meer van zijn oren maken, dat hoort echt niet.”

“Ook in de neutrale zone moet je je gedragen en dit was echt een pure aanval. Dat doe je gewoon niet”, benadrukte De Vlieger nog een keer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws