Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Op paasmaandag staat Club Brugge voor de altijd lastige verplaatsing naar de Gaverbeek. Na de overwinning van titelconcurrent Anderlecht op KV Oostende pakt Blauw-Zwart nochtans maar beter de 3 punten tegen Zulte Waregem.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee niet rekenen op Abdoulay Diaby en Benoît Poulain. Eerstgenoemde is zoals geweten heel het seizoen out, terwijl onze centrale verdediger zijn eerste van twee schorsingsspeeldagen uitzit. Bjorn Engels is zijn logische vervanger.

José Izquierdo, Jelle Vossen en Lior Refaelov keren alle drie terug uit blessure. Van hen staat enkel onze Gouden Schoen meteen in de basis. Ook Anthony Limbombe krijgt een basisplaats, hij moet samen met Joske voor meer creativiteit zorgen.

Opnieuw opvallende afwezige?

Over de afwezigheid van Ricardo van Rhijn werd nog niet gecommuniceerd. Volgens het wedstrijdblad (zie onderaan) zit de Nederlander zelfs niet op de bank. Ook Dion Cools zat zondag om onduidelijke redenen niet in de selectie. Ruud Vormer neemt net als in de met 5-0 gewonnen thuismatch in de reguliere competitie de rol van mee oprukkende rechtsachter op zich. MPH legde voor de match uit waarom Van Rhijn op de tribune zit.

Francky Dury kan op zijn beurt in de West-Vlaamse derby geen beroep doen op Babacar Gueye en Sammy Bossut. Ex-speler Davy De fauw duikt ondanks zijn schouderblessure enigszins verrassend op de bank op. Huurling Sander Coopman staat gewoon in de basis bij de thuisploeg.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Vormer, Simons, Vanaken, Claudemir, Limbombe, Izquierdo en Wesley

Bankzitters: Horvath, Palacios, Pina, Immers, Rotariu, Refaelov en Vossen

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, Dalsgaard, Derijck, Baudry, Hamalainen, Meïté, Lerager, Lepoint, Coopman, Kaya en Leye

Bankzitters: Bostyn, De fauw, Marrone, Bala, Madu, Muhren en Ankersen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws