Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Gent en Club Brugge

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Zondagavond opent Club Brugge de Play-Offs met een uitwedstrijd tegen AA Gent. Terwijl Blauw-Zwart Anderlecht op de hielen wil blijven, hopen de Buffalo’s nog een rol van betekenis te spelen in de titelstrijd.

Michel Preud’homme kan zoals eerder aangekondigd niet rekenen op Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe en José Izquierdo. Hein Vanhaezebrouck moet het op zijn beurt stellen zonder Renato Neto, Tesfaldet Tekie, Kenny Saief en Louis Verstraete.

Opvallend: de Brugse coach kondigde op zijn persconferentie in aanloop naar de Slag om Vlaanderen aan dat iedereen – op de 3 gekende geblesseerden na – in aanmerking kwam voor een basisplaats. Desondanks beginnen Vossen en Engels tóch op de bank. Verder is er géén spoor van Lior Refaelov… Hij trainde gisteren nog mee, maar zou niet fit zijn.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock, Claudemir, Simons, Immers, Vormer, Vanaken en Wesley

Wisselspelers: Horvath, Engels, Vossen, Pina, Cools, Rotariu en Touba

Opstelling AA Gent

Kalinic – Gigot, Troost-Ekong, Mitrovic – Dejaegere, Esiti, Asare – Kalu, Kubo, Simon – Coulibaly

Wisselspelers: Thoelen, Rinne, Birger Verstraete, Matton, Schoofs, Perbet, Foket, Rabiu, Gershon en Milicevic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws