Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Na de nederlaag van vorige week in Gent kan Club Brugge tegen Charleroi maar beter winnen om in het spoor van Anderlecht te blijven. De ploeg van Felice Mazzu is echter een stugge tegenstander, dus het belooft zeker geen makkelijke opdracht te worden.

Bovendien moet Michel Preud’homme heel wat aanvallend geweld missen. José Izquierdo en Abdoulay Diaby liggen al een hele tijd in de lappenmand en na de match in Gent is daar ook nog eens Jelle Vossen bijgekomen. Ook Lior Refaelov is nog altijd afwezig.

Wesley en Anthony Limbombe werden dan weer klaargestoomd, maar die laatste zit wel nog op de bank. Ook Björn Engels moet daar opnieuw plaatsnemen. Charleroi moet het dan weer zien te stellen zonder Hamdi Harbaoui.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock, Simons, Claudemir, Immers, Vormer, Vanaken, Wesley

Wisselspelers: Horvath, Engels, Palacios, Touba, Pina, Rotariu, Limbombe

Opstelling Charleroi

Penneteau, Mata, Martos, Dessoleil, Willems, Marcq, Nganga, Diandy, Remacle, Pollet, Bedia

Wisselspelers: Mandanda, Boulenger, Tainmont, Benavente, Marinos, Hendrickx, Fall

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws