Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

Club-fans keep the faith

Zondagavond staat Club Brugge voor de altijd lastige trip naar het Astridpark. Verliezen is uit den boze voor Michel Preud’homme en de zijnen, maar echt tevreden kan Blauw-Zwart enkel met een driepunter zijn.

Preud’homme kan tegen RSCA over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Abdoulay Diaby (geblesseerd) en Benoît Poulain (geschorst) zijn er niet bij. Zoals eerder aangekondigd verhuist Van Rhijn van de tribune in Zulte naar de basis tegen Paars-Wit. Vormer verschijnt terug op het middenveld, terwijl Claudemir op de bank moet plaatsnemen.

Anderlecht moest donderdagavond 120 minuten aan de bak in de kwartfinale van de Europa League tegen Manchester United. René Weiler haalde Sofiane Hanni vroegtijdig naar de kant vanwege een vermeende ‘blessure’, maar de Franse Algerijn staat vandaag gewoon in de basis. Andy Najar is gekwetst.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Van Rhijn, Simons, Vormer, Vanaken, Limbombe, Izquierdo en Wesley

Bankzitters: Horvath, Palacios, Pina of Immers, Claudemir, Rotariu, Refaelov en Vossen

Opstelling Anderlecht

Boeckk, Appiah, Kara, Spajic, Obradovic, Trebel, Dendoncker, Tielemans, Hanni, Chipciu en Teodorczyk

Bankzitters: Rubén, Deschacht, Bruno, Nuytinck, Acheampong, Kiese Thelin en Stanciu

Steun van Thomas Meunier

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws