Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dan toch geen Preud’homme op de Brugse bank in het Astridpark?

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme werd vanwege zijn gedrag tegen Sporting Charleroi op het matje geroepen. De Brugse trainer ging na de onterecht gefloten strafschop voor de Carolo’s verhaal halen bij de vierde scheidsrechter en gooide zijn notitieboekje tegen de grond.

Het Bondsparket vorderde een straf van drie speeldagen, maar er werd in eerste instantie geen gehoor gegeven aan hun verzoek. Dinsdag verdedigde onze trainer zich immers met succes bij de Geschillencommissie en werd hij dan ook vrijgesproken.

De voetbalbond heeft intussen echter laten weten dat het Bondsparket beroep aantekent tegen de beslissing van de Geschillencommissie. En dus gaat het welles-nietesspelletje gewoon verder.

Daardoor dreigt Preud’homme alsnog de levensbelangrijke match van zondag tegen Anderlecht vanuit de tribune te moeten volgen. Het laatste woord is nu aan de Geschillencommissie Hoger Beroep. Aan hun de taak om vrijdag een definitief oordeel te vellen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws