Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dan moet Club Brugge Coopman terugnemen en laten spelen”

Sander Coopman in actie

Een verplaatsing naar de Gaverbeek is altijd lastig, maar maandag krijgt Club nog eens af te rekenen met extra gevaar uit eigen rangen. Sander Coopman doet het de jongste weken immers uitstekend bij Zulte Waregem en lijkt er een basisplaats afgedwongen te hebben. In de bekerfinale scoorde hij zelfs een belangrijke goal.

Michel Preud’homme gaf bij de vorige onderlinge confrontatie al aan dat hij Coopman liever niet tegen Club ziet spelen, maar wellicht trekken ze zich daar bij Zulte Waregem niets van aan. “Als je een speler verhuurt, mag je als moederclub waken over de goede zorg, maar hem niet beletten te spelen”, oordeelt Hans Christiaens, ex-spits van Club én Waregem, in de Krant van West-Vlaanderen.

Dat Coopman Club mogelijk pijn kan doen, moeten ze er volgens Christiaens maar bijnemen. “Dat hij hen de titel kan kosten? Dan weet Club tenminste dat het hem volgend seizoen kan gebruiken. Dan moet het Coopman terugnemen en hem ook laten spelen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws